ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEK CUMHURİYETİ´NE GİTTİ.

Öğrencilerimiz Makedonya´dan sonra şimdi de Çek Cumhuriyeti´ne gittiler.
Avrupa Birliği Prpjesi kapsamında "Avrupa´dan Türkiye´ye Bilgi İthali" isimli proje ile Makedonya´ya giden öğrencilerimiz, ziyaretlerini gerçekleştirmiş olup okulumuza döndüler. Makedonya´da edindikleri bilgi ve becerileri okulumuza tanıtan öğrencilerimiz, edindikleri bu deneyimden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Projenin ikinci akışı olan Çek Cumhuriyeti´ne ise öğrencilerimiz ve idarecilerimiz gittiler. Proje süresince Okul Müdürümüz Sayın Sevtap ÖZBAY DEMİR, Müdür Yardımcımız Sayın Sevim KANTOĞLU, Büro Yönetimi Öğretmenimiz Sayın Büşra TEMEL ve Giyim Üretim Teknolojileri alanından 12 öğrencimiz 03 Mayıs 2015 ile 16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti´nde, Avrupa´da giyim üretim teknolojileri üzerine birincilik ödülü bulunan Vyssi´de bir okulu ziyaret edecek ve edindikleri bilgi-becerileri ülkemize tanıtacaklardır.
Yayın: 03.05.2015 - Güncelleme: 03.05.2015 14:04 - Görüntülenme: 3026