Ock

Okulumuz 10.sınıf öğrencileri ile Çedes projesi kapsamında Çayeli Sahil  Camiini  ziyaret ettik. Cami  imamı Arif hocamız ile Din kültürü ve ahlak bilgisi dersi kapsamında İslam kültür medeniyeti ünitesinin mimari olarak cami tarihi ve camilerin yapıları hakkında sohbet ettik. Öğrencilerimizin  sorularının yanıtlanması ve Arif hocamızın ikramlarıyla program sona erdi. Arif hocamıza teşekkür ediyoruz

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında yapılan “cümle ve afiş” oluşturma yarışmasında okulumuz öğrencisi Reyhan Kadilar ilçe 1.si oldu.

Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alanı öğretmen ve öğrencileri Çayeli Belediyesi ve Çayeli Adliyesini ziyaret etti.

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim yılı şök toplantısı yapıldı

Kas

Okulumuzun hazırlamış olduğu 10 Kasım Atatürk'ü Anma ilçe programı Çayeli öğretmenevi konferans salonunda gerçekleştirildi. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz 12-C sınıfı öğrencisi Amine Çakır Meslek Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında Rize il üçüncüsü olmuştur. Öğrencimize hediyesini ve belgesini İl Milli Eğitim Müdürümüz Engin Emen takdim ettiler. Öğrencimize emeği geçen öğretmenlerimize ve okulumuz idaresine teşekkür ederiz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Amine ÇAKIR il 3.sü oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen programa katılarak yöresel ürünlerimiz olan Enişte Lokumu ve Şehriyeli Sütlacı tanıtarak gelen konuklara ikramda bulunduk.