Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma günü kapsamında Okulumuz öğretmenleri Namık Kemal Arıcı, Şule Yakupoğlu ve gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla sokak hayvanlarını besleme etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğününce düzenlenen, Geleceğin Altın Şefleri Yarışıyor yemek yarışmasına, ilimizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ,Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı öğrencileri katıld.

Yarışmada okulumuz il üçüncüsü olarak bizleri gururlandırdı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı ile bu vatan için şehit olan ve kahramanlık destanı yazan aziz şehitlerimizi bir kere daha andık.

Mrt

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genç Yeşilaycılar Topluluğu tarafından, öğrencilerimize yönelik, Bağımlılıkla Mücadele konulu seminer gerçekleştirildi.

Şbt

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem başı öğretmenler kurulu toplantımızı yaptık.

Kas

Mesleki Eğitimde Kalite izleme Ve Değerlendirme toplantımız okul müdürümüz Halim Pehlivan başkanlığında , idari personel, alan şefleri ve öğretmenlerimiz katılımı ile bugün yapıldı.

Kas

Büro Yönetimi alanı 10 . ve 12.sınıf öğrencilerimiz Meslek Tanıtım Gezisinin ikinci ayağında RTÜ Eğitim Fakültesini ziyaret etti. Alan şefleri Gülşah G.SARI rehberliğinde gerçekleştirilen fakülte gezisinde öğrencilerimiz Fakülte Sekreterliği mesleğinin görev ve sorumluluklarını ve çalışma koşullarını yerinde görüp öğrenme şansı buldular.

Kas

Büro Yönetimi alanı 10. ve 12.sınıf öğrencilerimiz, alan şefleri Gülşah Gökmenoğlu ŞARI eşliğinde bugün meslek tanıtımı gezisi kapsamında Çayeli Adalet Sarayına gitti. Öğrencilerimiz orada zabıt katipliği mesleği hakkında bilgi edinmenin yanı sıra bu mesleğin görev ve sorumluluklarını birinci ağızdan dinlediler.

Kas

Çayeli Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen "Okullarda Diyabet Eğitimi" faaliyeti kapsamında, okulumuz öğrenci,öğretmen ve yardımcı personeline Diyabet Eğitimi verildi.

Kas

Öğrencilerimiz Bugün ,Trabzon Ramada Otelde Düzenlenen ÜNİVERSİTE TERCİH GÜNLERİ Fuarında Kendileri İçin Faydalı ve Eğlenceli Bir Gün Yaşadılar.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu M.Kemal ATATÜRK´Ü ,Ölümünün 80.Yılında okulumuzda düzenlenen tören ile  andık.

Saygı duruşu ve Istiklal Marşının ardından, okulumuz edebiyat öğretmeni Önder KORUK günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.Devamında ise okulumuz öğrencileri tarafından şiirler ve Atatürk´ün hayatından hikayeler okundu.Son olarak Atatürk´ün hayatı ile ilgili belgesel izlettirilerek program bitirildi.

Kas

İlimizde düzenlenen Kitap Okuma Yarışmasında 3.olan okulumuz 12/A sınıfı öğrencisi Buse ADALI, ilçe kaymakamı Sayın Mehmet ÖZTÜRK tarafından ödüllendirildi.

Kas

İlçemizde düzenlenen voleybol turnuvasında 1.olan okulumuz voleybol takımı, Sayın Kaymakamımız Mehmet ÖZTÜRK tarafından makamlarında ağırlandı ve kendilerine Kaymakamlık ve İlçe MEM tarafından imzalı forma hediye edildi.

Bu anlamlı ödül için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

DEMOKRASİ EĞİTİMİ VE OKUL MECLİSLERİ KAPSAMINDA OKUL TEMSİLCİSİ SEÇİMİ BÜGÜN YAPILDI.

Ekm

Ilçemizde düzenlenen liseler arası bayan voleybol turnuvası birincisi bu yıl da değişmedi ve kupa okulumuza geldi.