Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Aile Birliği Toplantımızı yeterli sayıda veli katılımı ve tüm personelimizin katılımı ile 21/10/2018 tarihinde 11.30 da gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz eski mezunlarından olup, youtube ve instagramda paylaştığı tarifleriyle beğeni toplayan, bir çok takipçisi olan Emine hanım (bera.tatlıdünyası) kariyer ve girişimcilik etkinlikleri kapsamında misafirimiz oldu.Yiyecek ve içecek hizmetleri bölümü öğrencileriyle beraber kendi tariflerinden uygulama yaptı .Kendisine teşekkür ediyoruz...

Ekm

İlimizde düzenlenen kitap tanıtım fuarını ziyaret eden öğrencilerimiz, hem sevdikleri yazarlarla tanışma sansı buldu hem de birbirinden güzel kitapları indirimli alma şansını yakaladılar.

Ekm

TYT ve YKS ye hazırlanan öğrencilerimiz için internet üzerinden yapmış olduğumuz hazırlık kitabı yardım talebi karşılığını buldu.

Eyl

Aşure Gününde bu yılda okulumuzda kazanlar kaynadı. Yiyecek Ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmenlerimiz aşure gününde her yıl olduğu gibi bı yıl da aşure pişirdi. Yaptıkları aşurelerden ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline de ikramda bulundular.

Eyl

Bakanlık tarafından ücretsiz bir şekilde öğrencilere gönderilen ders kitaplarını öğrencilerimize dağıttık.