May

İlçemiz genelinde düzenlenen okul sporları kapsamındaki masa tenisi turnuvalarında, okulumuz öğrencilerinden; Kader Yazıcı ilçe birincisi, Mihriban İpek ilçe ikincisi  ve Nazmiye Varelci ilçe üçüncüsü  olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Ali Oğuz Keskin'i tebrik ederiz.

May

"Yöremin Yemeği Annemin Emeği" etwinning projesi ile kalite etiketi alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Çayeli Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Serhat KARTAL'ın kuruculuğunda, TheJourney Of Dough(Hamurun Yolculuğu) eTwinning Projesinde öğrenciler çalışmalarını sergilediler.

Proje Etkinlikleri kapsamında öğrenciler hazırladıkları ürünleri ilçe Kaymakamımız Muhammet Fatih DEMİREL ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin ŞAHİN'e takdim ettiler.

Nis

Öğrencimiz Hafsa Aslan, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Nazan Şener tarafından "Kahverengi Ceketli Adam" Şiiri ile "İstiklal Marşı'nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Şiir Yarışması"nda elde ettiği il birinciliği başarısından dolayı ödüllendirildi. Öğrencimizi ve emeği geçen çok değerli öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.

Mrt

RTEÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Avukat Sevimnur Üçüncü Kasımoğlu ve Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Şule Yakupoğlu tarafından kadına yönelik şiddet psikolojik ve hukuksal boyutta ele alındığı seminer öğrencilerimize verilmiştir.

Katkılarından dolayı uzmanlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz konferans salonunda 10 Aralık İnsan Hakları Günü semineri verildi

Ekm

İşletmede beceri eğitimi yapan öğrencilerimize koordinatör öğretmen Mert ÇELİK ve okul müdürü Halim PEHLİVAN tarafından ziyaret gerçekleştirildi. İşyerleri tarafından öğrencilerimiz hakkında verilen olumlu bilgiler okul idaresi öğretmenlerimizi son derece memnun etti. Okulumuzda işletmelerde beceri eğitimi yapan öğrencilerimizin işyeri ziyaretleri yıl boyu devam edecek.

Eyl

9.Sınıf öğrencilerimize meslek öğretmenlerimiz tarafından alan tanıtımları gerçekleştirildi.

Nis

MESLEK LİSELERİ AİLELERLE BULUŞUYOR PROJESİ...

Mrt

İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN MEHMET ÖZTÜRK VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN HÜSEYİN ŞAHİN OKULUMUZA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Ara

Erasmus+ Proje ekibimiz İtalya'daki hareketlilikleri dönüşü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ŞAHİN tarafından kabul edildi.